Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige

– Utbildningen gav mig en bra grund att bygga vidare på, jag kände mig väl rustad när jag påbörjade min nya tjänst som produktionsledare. Utbildningen är bred och täcker många områden som man bör ha kunskap om som chef eller ledare inom tillverkande industri.

Utan utbildningen hade jag inte varit rustad för det jobb jag har idag!

Hur gick det att kombinera arbete och studier?

– Att kombinera arbete och studier är tufft, det ska man veta innan man påbörjar utbildningen. I mitt fall läste jag några gymnasiekurser på distans något år innan för att känna på hur det var att studera. Och några månader innan utbildningen startade läste jag högskolelitteratur i projektledning för att vara förberedd.

Att vara målmedveten och ha en hög närvaro på föreläsningarna hjälpte mig mycket, att ta del av varandras kunskap och skapa ett kontaktnät med klassen underlättade också.

Har du något råd till den som funderar på att söka till utbildningen?

Mitt råd till den som vill läsa är att vara förberedd och motiverad, perioder kommer när det går trögt och är jobbigt och då underlättar det om man är motiverad och har ett mål med utbildningen. Att ligga i fas under hela utbildningen skulle jag vilja påstå är nyckeln för att inte bara klara av utbildningen utan även få ut maximalt av kurserna. Samarbetet i klassen är viktigt och lärorikt, genom andras erfarenheter lär man sig otroligt mycket.