Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige

- Det var jättenyttigt att börja som konsult i företaget. Det gjorde att jag fick en insyn i hur organisationen är uppbyggd och jag lärde känna kulturen. Mina erfarenheter från den tiden gör också att jag kan sätta mig in i både kunder och konsulters perspektiv.

Jonnas resa inom Montico började med en administrativ konsultroll där hon hade ett längre uppdrag för Ericson.

- Jag var produktionssamordnare för de tekniker som Montico hade ute på uppdrag hos Ericson. Det handlade om att se till att verktyg fungerade, att det fanns jobb och att rätt person var på rätt plats. Monticos konsultchefer hade personalansvaret för teknikerna, men genom min dagliga kontakt med dem i andra frågor kom vi självklart också in på sådant som rörde det området.

 

Att komma närmare HR-området och bolla personalfrågor med konsultcheferna var något hon trivdes med.

- Det var en bra skola, jag hade ett stort stöd i både Montico och Ericson. Det kändes tryggt att man alltid var nära konsultcheferna och fick den hjälpen man behövde för att utvecklas. Det är den känslan jag vill ge mina konsulter idag.

När kontoret i Tranås sökte ytterligare en konsultchef kände Jonna att hon var redo att nästa steg. Med den erfarenhet hon samlat på sig under tiden som konsult passade rollen henne perfekt och hon påbörjade snart sin nya tjänst. 

- Jag är glad att man har sett min insats som konsult och att företaget ville investera och satsa på min utveckling. Jag har fått ta mycket ansvar hos Montico men jag har alltid fått de verktyg och den hjälp jag behöver för att utvecklas i min roll.