Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige

Christel kom i kontakt med Montico på Arbetsförmedlingens stöd och matchningsmässa, där hon berättade om sina önskemål att byta yrkesinriktning mot administration. Efter ett första möte med Monticos rekryterare fick hon sedan möjlighet att börja på stöd och matchning på i Montico Motala.

Under sin tid på stöd och matchning har hon fått hjälp med intervjuträning och uppdatering ansökningshandlingar, samt möjlighet att gå på studiebesök på arbetsplatser inom olika branscher. 

- Min handledare på Montico hjälpte mig att uppdatera mitt CV och personliga brev och såg även till att jag kom i kontakt med företag. Jag fick framför allt ett större kontaktnät, och även nyttiga tips på vad man ska tänka på i jobbsökandet, berättar Christel. 

 

Lättare att komma ut i arbetslivet med nytt kontaktnät 


I och med Monticos täta samverkan mellan stöd och matchning och bemanningsverksamheten gick det sedan ganska snabbt för Christel. 

- Montico sökte en administratör till en kund i Norrköping och jag rekommenderades då till denna tjänst. Efter intervjuer med Monticos rekryterare och ett besök på företaget fick jag en deltidsanställning som kundbokare på företaget, berättar en nöjd Christel.  

Christel trivs mycket bra i sin nya roll och lyfter hur viktig förmedlingen av kontakter har varit i hennes väg mot ett nytt jobb. 

- För mig var det en stor fördel att komma i kontakt med ett företag som jobbar med både coaching mot jobb och bemanning. Det gör det lättare att komma ut i arbetslivet då företaget kan hjälpa dig med sitt kontaktnät. Allt jag hade förväntat mig när jag kom till Montico har blivit uppfyllt, avslutar hon.