Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige

Aron hoppade av gymnasiet och började direkt att söka jobb i förhoppning om att få en fast anställning. Men utan ett komplett gymnasiebetyg var sökandet svårt, speciellt med tanke på att han endast hade arbetslivserfarenhet från kortare sommarjobb.

Då vände han sig till Montico och valde att börja på Stöd och Matchning där han direkt fick hjälp med att skapa nya ansökningshandlingar, både CV och personligt brev, något han uppskattade enormt:

- Att få hjälp med CV och personligt brev var den viktigaste hjälpen för mig. Tidigare hade jag bara suttit hemma själv och sökt annonser, berättar Aron.

Med ett vässat CV och personligt brev började Aron testa andra sätt att söka jobb på, istället för att bara leta efter annonser på jobbsajter som tidigare. Han började bland annat skicka spontanansökningar till olika företag vilket gjorde att han kom åt nya, dolda jobb och efter bara fem veckor på Stöd och Matchning hos Montico landade Aron sitt första ”riktiga” jobb i livet.

- När man söker jobb så gäller det att inte ge upp hoppet, även om man saknar betyg eller har andra hinder, säger han.

- Stöd och Matchning är bra om man vill ha jobb snabbt. Hade jag börjat tidigare så hade jag nog också fått jobb tidigare, avslutar Aron.

 

Är du intresserad av att gå Stöd och Matchning? Läs mer om tjänsten här ›