Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
montörutb2.jpg
Vuxenutbildning
Monteringsutbildning

Kursstart

Studietakt

Längd

Monteringsutbildning

Utbildningen ger fördjupade kunskaper i monteringsarbete och om de faktorer som förbättrar olika typer av produkter. Kursen ger även ge fördjupade kunskaper om standarddetaljer, monteringsverktyg, arbetsmiljö och säkerhet, fixturer samt hur ergonomi och kvalitetskrav påverkar produktiviteten.

Utbildningen är en lärlingsutbildning där minst 70 % av utbildningen är förlagd till en arbetsplats.  Du får en individuell studieplan som omfattar studiemål, aktuella kurser, lärlingsplats, handledare och studietid.
Montico samarbetar med flera företag när det gäller lärlingsplatser. I antagningsprocessen ingår ett intervjutillfälle, tid och plats meddelas per brev.

Hur ansöker man till utbildningen?

Du ansöker till utbildningen genom studie och yrkesvägledningen hos din hemkommun. Här hittar du kontaktuppgifterna till:

Norrköping kommun

Tranås kommun

- Växjö kommun

Kontakta gärna oss på 0200-76 70 00 så berättar vi mer om utbildningen och hjälper dig att komma vidare med din ansökan. Du kan även göra en intresseanmälan genom att klicka på den blå knappen längst upp till höger på sidan. Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Svenska/svenska som andra språk motsvarande grundläggande nivå.

Varje torsdag mellan kl 14-16 har vi öppet hus på Kungsgatan 1B i Växjö, kom gärna förbi och träffa oss om du vill veta mer om våra utbildningar eller vill ha hjälp med din ansökan.

1603 Monteringsutbildning info@montico.se