Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
omvarautbildningar_header2.png

Om våra utbildningar

Montico erbjuder ett brett utbud av utbildningar som utvecklar både företag och individer. Hos oss hittar du bland annat företagsanpassade utbildningar, arbetsmarknadsutbildningar, vuxenutbildningar och SFI - svenska för invandrare.

Montico är en väletablerad utbildningsaktör med över 20 års erfarenhet av att utbilda både företag och privatpersoner. Vi driver egna skolor på flera orter runt om i Sverige med kvalificerade lärare och instruktörer.

Många möjligheter

För företag erbjuder vi både skräddarsydda utbildningar anpassade efter företagets behov och öppna kurser inom en rad olika ämnen. Vi utför dessutom validering och certifiering av personal som har yrkeserfarenhet men saknar formell kompetens. För privatpersoner erbjuder vi många möjligheter i form av arbetsmarknadsutbildningar, vuxenutbildningar, yrkeshögskoleutbildningar och SFI.

Trygg med Montico

Montico är medlemmar i branschorganisationen Almega Utbildningsföretagen och auktoriserade enligt deras kvalitetskrav. Detta är en garanti för dig att vi har en hög kompetens och använder kvalitetssäkrade metoder och pedagogik som ger deltagarna rätt förutsättningar att nå sina mål med utbildningen.

 

Våra utbildningar

Utbildningar för ditt företag ›

Vi erbjuder både skräddarsydda utbildningar och öppna kurser som matchar företagets behov. Vi utför också validering av kompetens.


Utbildningar för dig som privatperson ›

Vi erbjuder både yrkesinriktade utbildningar och kurser inom särskilda ämnesområden. Hos oss kan du också komplettera eller läsa upp dina betyg.