Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
nätverk.jpg

Seminarier och nätverk hos Montico

Vad händer inom HR-området och hur löser vi kompetensförsörjningen? Välkommen att delta och diskutera aktuella frågor på våra seminarier som vi håller på flera orter runt om i landet. Söker du en mötesplats där du kan träffa andra i samma yrkesroll som du och utbyta erfarenheter? Välkommen till något av våra nätverk!

För vem?

De flesta av våra seminarier vänder sig till dig som arbetar med kompetensfrågor. Kanske arbetar du med HR, som specialist inom kompetensutveckling eller i en företagsledning. Eller så är du bara allmänt intresserad av HR-frågor.

Våra nätverk vänder sig till olika yrkesroller och fungerar som en mötesplats där du kan utbyta erfarenheter som både du och ditt företag har nytta av.

Kostnadsfria seminarier

Alla våra seminarier är kostnadsfria. För nätverken tar vi ut en avgift.

Anmäl dig

Vi behöver veta hur många som kommer till våra aktiviteter för att kunna genomföra dem på bästa sätt, så anmäl dig alltid till våra aktiviteter. Och ta gärna med en kollega som du tror kan vara intresserad. Här nedan ser du vilka aktiviteter vi planerar just nu.

Vad är du intresserad av?

Skulle du vilja diskutera något särskilt ämne med andra företag på din ort? Hör av dig till oss så tittar vi gärna på möjligheten att anordna en träff kring "ditt" ämne.

Utbildningar

Namn Platser
Nätverk för HR-chefer Jönköping Visa utbildningen
Nätverk för produktionsledare Ljungby Jönköping Visa utbildningen
Det lokala VD-nätverket Jönköping Tranås Visa utbildningen
Svetsnätverk Ort ej specificerad Visa utbildningen