Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Ledarskap_header.jpg

Kursstart

Studietakt

Längd

Ledarskapsutbildning - grund

Som ledare är det viktigt att du känner dig trygg i din roll och har verktyg för att hantera och lösa besvärliga situationer.

I Monticos ledarskapsutbildning arbetar vi med ett verksamhetsfokuserat ledarskap. Målet med utbildningen är att du ska bli trygg i din roll som ledare och få verktyg att hantera och lösa besvärliga situationer. Att du utvecklar förmågan att ta ansvar för din verksamhet och har förmågan att leda din personal mot gemensamma mål.

Vill du veta mer?

Ring oss gärna på 0200-76 70 00 så berättar vi mer om utbildningen. Du kan även göra en intresseanmälan genom att klicka på den blå knappen längst upp till höger på sidan. Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

I filmen nedan får du träffa vår utbildare Michael Kullberg och höra vad våra deltagare tycker om utbildningen!

Dag 1: Ett väl fungerade ledarskap
Dag 2: Det personliga ledarskapet
Dag 3: Motivation och coachning
Dag 4: Förbättringsledarskap
Dag 5: Kommunikation och feedback

 

Thomasanalys
Med hjälp av Thomas profilanalys gör du själv en egen personprofil som återkopplas individuellt av en certifierad Thomaskonsult. Utifrån analysen får lära dig hur du kan bli bättre på att förstå din grupp och hur du bättre kan leda den.

Coachning
Företag som aktivt investerar i ledarutveckling och satsar på att coacha sina medarbetare får en högre omsättningstillväxt än de som inte gör det. Att satsa på coachning är att investera i utvecklingen av medarbetarna och verksamheten. Vi lär oss coachingens principer och hur man med enkla medel kan få människor att vilja utvecklas.

Kommunikation
Rätt attityd och inställning är grunden för ledarskap. Förmågan att kommunicera effektivt har en central roll i ledarskapet. Vi går igenom grundläggande spelregler inom kommunikation som ökar chanserna att nå fram med sitt budskap och bli lyssnad på samt ökar förmågan att bygga starka relationer. Vi tränar även på att läsa av andra för att kunna anpassa vår kommunikation och bättre nå fram.

 

 

Utbildningen genomförs under period om 3 månader, där du som deltagare får möjlighet att mellan träffarna praktisera genomgångna moment och kanske också prova nya metoder och förhållningssätt i ditt ledarskap. Två av utbildningsdagarna är ett internat där övernattning ingår. Nätverkande mellan deltagarna är en viktig del av lärandet.

Utbildningen vänder sig till såväl den nytillträdda ledaren som till den mer erfarne.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

4042 Ledarskapsutbildning - grund info@montico.se