Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Ledarskapsutbildning_header_1903x476.jpg

Kursstart

Studietakt

Längd

Ledarskapsutbildning - fortsättning

Som ledare är det viktigt att känna sig trygg i att hantera problematiska situationer. Vår fortsättningskurs i ledarskap är en fördjupningsdel där vi arbetar med ett verksamhetsfokuserat ledarskap.

Grundkursen gav grundläggande insikter om ledarskap utifrån flera perspektiv. I fortsättningskursen försöker vi vara ännu mer konkreta och verklighetsnära. Vi väljer ut ett par ledarverktyg som vi fördjupar oss i – det coachande förhållningssättet samt kommunikation och feedback.

Vi fördjupar oss i deltagarnas egna ledarskapsutmaningar och uppmuntrar var och en att tillämpa coachningens principer och feedbackens funktion och effekter på sina egna fall. Vi arbetar enbart med ”skarpa case” vilket ger dubbel nytta.

Som deltagare får du lära dig mer om värdefulla ledarverktyg samtidigt som du utmanas att ta tag i frågor i din organisation som blivit liggande och av många kanske ses som jobbiga surdegar.

Vill du veta mer?

Ring oss gärna på 0200-76 70 00 så berättar vi mer om utbildningen. Du kan även göra en intresseanmälan genom att klicka på den blå knappen längst upp till höger på sidan. Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Grundkursen gav grundläggande insikter om ledarskap utifrån flera perspektiv. I fortsättningskursen försöker vi vara ännu mer konkreta och verklighetsnära. Vi väljer ut ett par ledarverktyg som vi fördjupar oss i – det coachande förhållningssättet samt kommunikation och feedback.

Detta är en tredagarsutbildning (2+1 dagar) inklusive internat på det natursköna och tillgängliga hotell Gyllene Uttern vid Vätterns strand.

Utbildningen vänder sig till dig som genomgått vår grundkurs i ledarskap.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

4043 Ledarskapsutbildning - fortsättning info@montico.se