Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Svets_4_header_1903x476.jpg
Företagsutbildning
Kvalitetsstyrning av svetsarbeten

Kvalitetsstyrning av svetsarbeten

Allt fler företag får krav att kvalificera sig i SS-EN ISO 3834 genom myndighet- eller kundkrav. Dessutom ser många företag värdet med att implementera denna styrning i sin produktion.

Utbildningen ger en grundlig genomgång av de olika kapitlen i standarden. Utbildningen passar företag som redan idag är certifierade eller styr sin produktion efter SS-EN ISO 3834. Även företag som är på väg att implementera denna i sin produktion har stort värde i att genomgå utbildningen.

Utbildningen kan ske med två olika ingångsvärden:

1. Företaget är redan idag certifierade eller styr sin produktion efter SS-EN ISO 3834. En ingång i SS-EN ISO 3834 kan vara en stor process för företaget vilket gör att mycket information om dess påverkar och innebörd inte når ut till de berörda personerna. Vi utgår i dessa fall från företagets egna system och skapar en gemensam förståelse och kunskap över de viktiga processerna.

2. Företaget arbetar inte efter SS-EN ISO 3834. Vi går igenom de olika kapitlen i standarden SS-EN ISO 3834 och skapar en gemensam förståelse  för hur detta ska användas och vad det får för konsekvenser på företaget genom kvalitetshöjning och besparingar.

Samtlig personal som arbetar med svets och svetsrelaterad verksamhet. Även inköpare, säljare och marknadspersonal.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

1365 Kvalitetsstyrning av svetsarbeten info@montico.se