Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Referenser_Handslag_1903x476.jpg
Om Montico
Vi är auktoriserade

Auktorisation – Vår garanti för dig som kund och anställd

Montico är auktoriserad inom samtliga sina verksamhetsområden. Auktorisationen är en garanti för dig som kund och medarbetare att vi på ett affärsmässigt och korrekt vis följer de lagar och regler som gäller inom vår branschorganisation.

Auktorisationen är utfärdad av Bemanningsföretagens styrelse och efter inträdet förnyas certifikatet en gång om året. Granskningen sker i auktorisationsnämnden. Auktorisationen har även som effekt att försvåra för oseriösa aktörer att verka i bemanningsbranschen.

För dig som medarbetare innebär auktorisationen en garanti att du är anställd hos en seriös arbetsgivare som följer Bemanningsföretagens etiska regler.

Etiska regler

Bemanningsföretagens etiska regler ger ett etiskt- och moraliskt stöd för oss som företag i vår dagliga verksamhet.

De etiska reglerna innebär att vi gör urval av kandidater endast utifrån kompetens. Vi har kunskap om lagar och regler på arbetsmarknaden och alla anställda har skriftliga anställningskontrakt. Vi erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö för våra medarbetare. De etiska reglerna innebär också att alla anställda har tystnadsplikt om förhållanden hos kund.

Det är obligatoriskt för företag som är auktoriserade av Bemanningsföretagen att följa de etiska reglerna. Bemanningsföretagens gemensamma ledord är kompetens, kvalitet och samhällsansvar.