Monticos Teamledarutbildning får positiv feedback av Santa Marias personal
Logga in

Här finns vi:

Sök
  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige

Monticos Teamledarutbildning får positiv feedback av Santa Marias personal

Under veckan har personal från Santa Maria, som ingår i Paulig Group, deltagit i Monticos Temaledarutbildning under ledning av Michael Kullberg. Deltagarna vittnar om att de tre utbildningsdagarna har gett både ny motivation och verktyg att ta idéer vidare.

Utbildningen inleddes med att de fjorton deltagarna fick möjligheten att göra en Thomas profilanalys med individuell återkoppling.

- Thomas profilanalys är ett verktyg som ofta används vid rekrytering, men även vid tillfällen som detta. Det ger en bra bild av hur du agerar i olika situationer och i det här fallet gav det deltagarna möjlighet till nya insikter om sig själva. Det blev en bra inledning som kopplade an till kommande utbildningsdagar, säger Michael Kullberg, Senior Konsult på Montico.  

Sedan följde tre utbildningsdagar med mellanrum för en tillhörande hemuppgift. Utbildningstillfällena hölls denna gång i Göteborg och samlade personal från Santa Marias kontor i Landskrona, Kungsbacka och Mölndal.

- Feedbacken jag har fått från deltagarna är att innehållet har gett dem ny motivation och verktyg att ta tankesätt och idéer framåt. Det känns bra då det är precis där man ska landa efter utbildning, avslutar Michael Kullberg.

 

Vill du veta mer om vår Teamledarutbildning?

Monticos teamledarutbildning är syftar till att ge deltagarna ett antal verktyg som stärker och hjälper dem i deras roll som teamledare. Utbildningen pågår under två månader och ger utrymme för reflektioner som berör deltagarens verklighet och erfarenheter.

För mer information kontakta Michael Kullberg eller läs mer här.