Coachning och jobb i ett paket
Logga in

Här finns vi:

Sök
  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige

Coachning och jobb i ett paket

Att få hjälp och stöttning när man söker jobb är värdefullt för många arbetssökande. Att dessutom få en fot in på arbetsmarknaden som uthyrd konsult gör vägen till arbete betydligt kortare för många.

Tanja tillsammans med konsultchef Anneli Lindhe i Helsingborg

Montico kan erbjuda båda delarna och samarbetet mellan handledarna som coachar och konsultcheferna inom bemanningsverksamheten ger bra resultat. Hittills i år har 325 personer som gått Stöd och matchning hos Montico fått arbete. Många som konsulter inom bemanningsverksamheten.

– Monticos styrka är just att vi både har otroligt duktiga och engagerade handledare samt att vi har en nära kontakt med företag och vet vilka kompetenser som efterfrågas, berättar Tomas Jonasson, affärsområdeschef på Montico.

– Vi ser just nu en stor efterfrågan på personal från våra kunder och genom att kunna matcha fram deltagare som coachas kan vi erbjuda våra kunder personal snabbt, fortsätter Tomas.

Tanja Muncan är en av tio deltagare i Stöd och matchning som precis fått jobb som konsult genom Montico på Peab i Helsingborg.

– Jag har fått otroligt bra hjälp från min handledare. Hon har lyssnat, gett råd och hjälpt mig att förbättra mina jobbansökningar, berättar Tanja, som nu ser fram emot att få börja arbeta igen.

 Läs mer om Stöd och matchning hos Montico