Ännu en nätverksgrupp för svetsare etableras inom Montico
Logga in

Här finns vi:

Sök
  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige

Ännu en nätverksgrupp för svetsare etableras inom Montico

Monticos svetsnätverk växer! Sedan en tid tillbaka har nätverket samlats och utbytt erfarenheter kopplat till svetsbranschen. Nu har ännu en nätverksgrupp för personer inom svetsbranschen etablerats, med Montico som samordnare.

Monticos svetsnätverk samlar personer från olika delar av svetsbranschen i Sverige för fylla på med ny kunskap och utbyta erfarenheter. En första nätverksgrupp har redan haft en del träffar medan den nyetablerade gruppen hade sin första träff på Montico i Tranås vecka 38.

Gruppens första träff bjöd på en föreläsning med Mattias Bogren som avhandlade teman som ”Fördjupning av WPQR och WPS” och ”Svetsarprövningar enligt EN ISO 9606”. Under dagen fanns även Ola Runnerstam och Sune Eriksson från Kemppi på plats. Deltagarna fick lära sig mer om WeldEye, ett svetskoordinering- och dokumentationsprogram, samt lyssna till en kort presentation om Kemppis nya X8 MIG Welder. Som avslutning demonstrerades den nya svetsmetoden FastMig X i Monticos svetsverkstad.

Som alltid vid svetsnätverksträffar fanns en sakkunnig på plats för att svara på svetsrelaterade frågor och ge möjlighet till diskussion.

 

Om Monticos svetsnätverk

Nätverket erbjuder dig en fantastisk möjlighet att uppdatera dina kunskaper och få information om nya krav och regler inom svetsbranschen. Nätverket ger dig tillgång till intressanta föreläsningar med gästföreläsare samt seminarier. Du får tillgång till rådgivning av Monticos svetstekniker under hela året och rabatt på våra svetsutbildningar.

Vill du gå med i Monticos svetsnätverk? Läs mer och gör en intresseanmälan här