Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
omoss.png

Trygg med Montico

Vi är auktoriserade inom alla våra verksamhetsområden och arbetar systematiskt med ständiga förbättringar för att säkra kvaliteten på våra tjänster.

Att vi är auktoriserade och certifierade innebär en garanti för dig som kund att vi är en seriös leverantör som på ett affärsmässigt och korrekt sätt följer de lagar och regler som gäller inom vår branschorganisation.

Auktorisationer

Montico är ett auktoriserat rekryterings, - bemannings-, utbildnings- och omställningsföretag. Auktorisationerna är utfärdade av respektive branschorganisation och förnyas en gång om året efter granskning i auktorisationsnämnden.

Certifieringar

Montico är certifierade enligt ISO 9001 kvalitetsledningssystem. Det innebär att vårt ledningssystem, som inkluderar våra processer och arbetssätt, är godkända enligt denna ISO-standard. Ledningssystemet förbättras kontinuerligt och följs upp genom årliga revisioner.

Vi är också certifierade enligt ISO 14000, som är samlingsnamnet för de standarder som handlar om miljöledning. Dessa standarder skapar i sin tur ett miljöledningssystem som är integrerat i verksamheten på Montico.

Montico är ett av de första företagen i landet samt enda företaget i branschen, att bli certifierat enligt nya standarden för systematisk arbetsmiljöledning ISO 45001. Standarden ska hjälpa företag och organisationer att jobba systematiskt med arbetsmiljön och ställer bland annat krav på psykosocial arbetsmiljö, ledningens engagemang och medarbetarnas delaktighet.


Har du några funderingar?

Fyll i formuläret eller kontakta oss på:

 
0200-76 70 00


info@montico.se

Kontakta ditt lokala kontor ›