Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
digitaliseradiwsutbildning.jpg

14 maj 2019

Onlineutbildningen rustar kursdeltagarna med grundläggande kunskaper inför varje lektionstillfälle på plats hos Montico. Den innehåller dels en teoretisk del, och dels en del med kontrollfrågor där deltagaren kan testa sin kunskap i respektive ämne.

Onlineutbildningen utgår från samma kursmaterial vi använder oss av vid lektionstillfällena. Skillnaden är att vi kan tillföra flera aspekter och fördjupa oss ännu mer när vi väl träffas, berättar Mattias Bogren, kursansvarig för IWS-utbildningen.

Johan Broman från TISAB i Norrköping är en av kursdeltagarna på vårens IWS-utbildning. För honom är onlineutbildningen en mycket uppskattad studieform som kompletterar övriga delar av utbildningen väl:

Den gör så att man inte börjar på ruta ett när man kommer till lektionerna. Man har redan fått ett hum om det vi går igenom då. Det är verkligen ett bra komplement och gör att man kan hålla igång hemma mellan utbildningsveckorna.

Johan lyfter även tydligheten och enkelheten som stora fördelar med onlineutbildningen:

Det är jättelätt att hänga med och förstå innehållet. Känner man att någon del är svår så är det bara att gå tillbaka och nöta tills det sätter sig.

Jag vet att många av kurskollegorna också uppskattar möjligheten med onlineutbildning. Det är ett stort plus mot att sitta med en tjock bok eller pärm att plöja igenom, förklarar han.

 

Intresserad av IWS-utbildningen?

Nästa kurs startar 2 mars 2020. Läs mer här.