Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige

3 februari 2018

Montico har länge varit aktiva inom bemanning och utbildning med kontoret på Kvarnvägen 10 som utgångspunkt. En stark tillväxt inom både bemanning- och utbildningsverksamheten har resulterat i ytterligare ett kontor, nu på Kungsgatan 1B i centrala Växjö. 

- Vi har nu flera vuxenutbildningar inom Växjölöftet, både praktiska utbildningar och SFI. Det är viktigt att vi även finns centralt i Växjö så det blir enkelt för dem som är intresserade av utbildningarna att komma förbi och prata med oss. Vi finns fortfarande på Kvarnvägen där stora delar av våra praktiska utbildningar bedrivs, berättar Abbe El-Saghir, Regionchef på Montico i Växjö. 

Den 2 februari fanns representanter från Växjö kommun, företag, elever och arbetssökande på plats för invigningen av de nya lokalerna på Kungsgatan. 

Under dagen kunde de ta del av presentationer av Monticos historia och verksamhet samt intressanta föreläsningar med Ola Bergqvist, affärsutvecklare eCommerce PostNord och Oliver Rosengren, kommunalråd. Besökare bjöds även på en inblick i utbildningsverksamheten. I klassrummen fanns Monticos lärare på plats för informera om de yrkesutbildningar som erbjuds och även ta emot intresseanmälningar. För den som var mer intresserad av jobb fanns möjligheten att träffa Monticos rekryterare för en speedintervjuer.  

- En jättebra dag där både individer och företag i Växjö har fått en inblick i vår breda verksamhet, sammanfattar Josef Nagy, Affärsutvecklare på Montico i Växjö. 

 

 Till vänster: Oliver Rosengren, kommunalråd: Tillsammans för full sysselsättning - Växjölöftet 
Till höger: Ola Bergqvist, affärsutvecklare eCommerce PostNord: Digitalisering - möjlighet eller hot 

 

 

Monticos medarbetare redo för invigning.