Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige

Kursstart

Studietakt

Längd

Vinn kampen om resurserna - vi ger dig verktyg till en träffsäker rekrytering

Välkommen till en dag där vi tränger djupare i kompetensförsörjning ur ett bredare perspektiv. En dag där du rustar dig med verktyg att förstå och formulera era behov utifrån kompetenskrav men framför allt utifrån ditt företags värderingar och kulturfrågor.

Hur bygger vi hälsosamma, lönsamma och attraktiva företag dit människor går med glädje? Vi går en framtid till mötes där vi kommer vara fler personer som är utanför arbetslivet än personer som jobbar. Demografi och studier i allt högre grad är några delar som påverkar detta. Trendspaning visar också att en avgörande faktor vid rekrytering allt mer påverkas av vilka värderingar och kultur arbetsplatsen lever. Således blir din kultur ditt varumärke och dina medarbetare dina ambassadörer för kulturen.

Hitta rätt tillsammans med Montico 

Välkommen till en dag där vi tränger djupare i kompetensförsörjning ur ett bredare perspektiv. En dag där du rustar dig med verktyg att förstå och formulera era behov utifrån kompetenskrav men framför allt utifrån ditt företags värderingar och kulturfrågor. Detta är ett område som efterfrågats från flera företag då det är en stark konkurrensfaktor för att kunna rekrytera de personer man önskar bemanna sitt företag med både vad gäller kompetens men också värderingar och beteende. Under denna säsong har Montico anlitat Anette Nilsson utvecklingsstrateg Region Jönköpingslän att arbeta med kultur och värderingsfrågor. Under dagen kommer Anette bidra med coachning och föreläsning.

 

Tid: 24 maj kl. 9-16

Plats: Klubbhusgatan 13, Jönköping

 

Jeanette Hjalmarsson

Utbildad pedagog, erfarenhet av lärar- och rektorsuppdrag. Fungerat i konsultativ/rådgivande roll inom rekrytering, personbedömning, ledarskap och organisation/kompetensförsörjning under många år samt haft ledande positioner med fokus på utvecklings- och förbättringsområden. Gedigen erfarenhet av att arbeta med flertal organisationer/verksamheter inom såväl det offentliga som privata.

 

 

Anette Nilsson

Utvecklingsstrateg i Region Jönköpings län med stor erfarenhet av ledarskapsutveckling. Hon är en ofta anlitad föreläsare både lokalt, nationellt och internationellt. Hennes nyfikenhet för att göra skillnad och jobba med innovationer har bl a uppmärksammats genom programmet Passion för livet som vann EU:s innovationspris i aktiv ageing. Anette har också erfarenhet av coachning både inom offentlig sektor och näringslivet samt styrelseuppdrag i tillverkande företag.

  

3421 Vinn kampen om resurserna - vi ger dig verktyg till en träffsäker rekrytering info@montico.se