Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige

En heldag med erfarenhetsutbyte

Monticos svetsnätverk samlar personer från olika delar av svetsbranschen i Sverige för fylla på med ny kunskap och utbyta erfarenheter. Här visar vi upp delar från vår senaste nätverksträff.

SSAB om höghållfasta stål

Dagen inleddes med en inblick i vad som är möjligt när man konstruerar med starkare stål - ett område som deltagarna uttryckt önskemål om vid tidigare träff. Pierre Bergsten och Michael Reinberth från SSAB föreläste om avancerade höghållfasta stål i praktiken och i produktionen. En intressant föreläsning med bra diskussioner och många frågor.

Kemppi - nya svetsmetoden FastMig X

En annan uppskattad programpunkt under dagen var Kemppis uppvisning av nya svetsmetoden FastMig X.
Sune Eriksson från Kemppi visade bl a deras senaste flerprocessströmkälla FastMig X och Wise processerna WiseRoot + i vår svetsverkstad och deltagarna fick möjlighet att praktiskt prova den nya svetsmetoden.

Vidgat nätverk och problemlösning

Förutom intressanta föreläsningar blev det en hel del erfarenhetsutbyte. Aktuella case från deltagarna bollades och deltagarna hjälptes åt att hitta lösningar. Och vi kunde konstatera att det fanns mycket samlad erfarenhet i gruppen. Ett värdefullt nätverk att ta hjälp av i framtiden! 

Intresserad av Monticos Svetsnätverk?

Här kan du läsa mer vårt svetsnätverk.