Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Svets_3_header_1903x476.jpg
Validering
Industriteknisk bas

Validering - Industriteknisk BAS

Industriteknisk BAS är en branschvalidering med gemensamt bestämda krav på kunskap och färdighet som gäller alla i en produktion oavsett yrkesroll.

Valideringen omfattar tio kompetensområden:
IT och automation, kvalitet, matematik, mätteknik, produktionsteknik och ekonomi, ritningsläsning, språk, underhåll och hälsa, miljö och säkerhet.

Varje område är nedbrutet i mindre områden och dessa är beskrivna i detalj utifrån vilken kunskap, färdighet och kompetens som krävs.

Svensk industri har tillsammans med branschorganisationerna och fackförbund tagit fram denna modell och definierat gemensamma kompetenskrav för industriteknisk baskompetens.

Vi validerar där du vill

Vi utför validering där det passar dig bäst. På våra svetsskolor runt om i landet eller på ert företag. Kontakta oss så berättar vi mer! Tel 0200-76 70 00.


www.industriteknikbas.se

Valideringen riktar sig till personer som behöver få sina kunskaper och färdigheter validerade. Om man har utvecklat kunskaperna genom en utbildning, många år på jobbet eller på något annat sätt spelar ingen roll. Det väsentliga är att synliggöra det man kan just nu, för att i nästa steg ta vara på den kompetens som finns eller gå vidare med en riktad kompetensutveckling.

Denna validering genomförs i normalfallet på en halvdag

Offertförfrågan

Är du intresserad av att sätta ihop en företagsanpassad utbildning tillsammans med oss? Fyll i fälten nedan så kontaktar vi dig!

1374 Validering - Industriteknisk BAS info@montico.se