Validering av svetsare - metodspecifik
Logga in

Här finns vi

Sök
  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Svets_3_header_1903x476.jpg
Validering
Metodspecifik

Validering av svetsare - metodspecifik

Metodspecifik validering av svetsare är en validering med bestämda krav på kunskap och färdighet som gäller för en svetsare.

Under valideringen får du möjlighet att träna upp en viss svetsmetod (MMA, MIG/MAG, TIG) eller förbättra tidigare kunskaper. Du utför både teoretiska och praktiska prov och får intyg/kompetensbevis på din nivå.

Det spelar ingen roll om du har utvecklat kunskaperna genom en utbildning, många år på jobbet eller på något annat sätt. Det väsentliga är att synliggöra det du kan just nu, för att i nästa steg ta vara på den kompetens som finns eller gå vidare med en riktad kompetensutveckling.

Montico har tagit fram denna modell tillsammans med Svetskommissionen, Metallgruppen och IF-Metall.

Montico är av Svetskommissionen godkända validerare. 

Vi validerar där du vill

Vi utför validering där det passar dig bäst. På våra svetsskolor runt om i landet eller på ert företag. Kontakta oss så berättar vi mer! Tel 0200-76 70 00.

Valideringen riktar sig till personer som behöver få sina kunskaper och färdigheter validerade inom en speciell svetsmetod.

Valideringen är uppbyggd runt testerna i utbildningen till internationell svetsare (IW) och svetsarprövningstandarden SS-EN ISO 9606. Denna validering genomförs i normalfallet under en heldag.

Offertförfrågan

Är du intresserad av att sätta ihop en företagsanpassad utbildning tillsammans med oss? Fyll i fälten nedan så kontaktar vi dig!

2135 Validering av svetsare - metodspecifik info@montico.se