Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Svets_3_header_1903x476.jpg
Validering
Industriteknisk bas

Validering - Automation BAS

Automation BAS är en branschgemensam modell för validering av den automationskompetens som är generell och grundläggande för industrioperatörens dagliga arbete med olika typer av automationsutrustning.

Valideringen omfattar femton kompetensområden:
Hälsa, miljö och säkerhet, IT och automation, kvalitet, matematik, mätteknik, produktionsteknik och ekonomi, ritningsläsning, språk, underhåll, säkerhet, automatiska system, produktionseffektivitet, drift och övervakning, underhåll-automation.

Till grund för valideringen ligger beskrivningar som omfattar vilka kunskaper, förståelse och färdigheter som krävs för att arbeta med automatiska lösningar och system i daglig produktion.

Beskrivningarna utgör generell grund för fortsatt utveckling av specifik automationskompetens med syfte för att stödja och stärka individens utveckling och kompetens och därmed företagens konkurrenskraft.

Vi validerar där du vill

Vi utför validering där det passar dig bäst. På våra skolor runt om i landet eller på ert företag. Kontakta oss så berättar vi mer! Tel 0200-76 70 00.

 

Valideringen riktar sig till personer som behöver få sina kunskaper och färdigheter validerade. Om man har utvecklat kunskaperna genom en utbildning, många år på jobbet eller på något annat sätt spelar ingen roll. Det väsentliga är att synliggöra det man kan just nu, för att i nästa steg ta vara på den kompetens som finns eller gå vidare med en riktad kompetensutveckling.

Denna validering genomförs i normalfallet på en halvdag

Offertförfrågan

Är du intresserad av att sätta ihop en företagsanpassad utbildning tillsammans med oss? Fyll i fälten nedan så kontaktar vi dig!

2221 Validering - Automation BAS info@montico.se