Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
IWS_header_1903x476.jpg
Arbetsmarknadsutbildning
Industrirörmontör

Kursstart

Studietakt

Längd

Industrirörmontör

Säkra din framtid – utbilda dig till industrirörmontör hos oss på Hammarö! Efterfrågan på utbildade industrirörmontörer är stor och vi hjälper dig att komma ut i arbete direkt efter genomförd utbildning.

Vad gör en industrirörmontör?

En industrirörmontör arbetar med installation och svetsning av olika typer av rörsystem. Du jobbar också med beräkningar, planering av material, ritningsläsning, montering samt svetsning. Som industrirörmontör får du ett omväxlande yrke med olika sorters arbetsplatser som t.ex verkstäder, värmeverk, oljeplattformar, pappersbruk, båtar och kemiska industrier.

Utbildning som ger bred kompetens

Utbildningen är framtagen i samarbete med företag i branschen för att säkerställa att den ger rätt kompetens som efterfrågas av arbetsgivare. Utbildningen ger dig en mycket bred kompetens inom svetsning, VVS, ritningsläsning, truck, travers och ellära. Dessutom får du en rad certifikat som du har nytta av i ditt yrkesliv.

Vi har löpande intag, anmäl dig idag! 

Vi hjälper dig att kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen, kontakta oss direkt eller skicka in en intresseanmälan idag. Vi har nya kursstarter varje vecka.

Kontakt  

Sofia Myrén

Tel. 0586-22 01 20

Utbildningen ger en bred kompetens inom bland annat:

Svetsning

VVS

Industrirörteknik

Ellära

Sanitetslära

Värmelära

Truckutbildning

Traversutbildning

Praktik på företag

 

1650 Industrirörmontör