Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Tranås Energi
Distributionselektriker

Inkom

04 mar

Plats

Tranås

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Tranås Energi

Distributionselektriker

Kundföretaget
Välkommen till Tranås – Du behövs! Tranås ligger i ett av Sveriges mest spännande och expansiva områden, nära till Linköping och Jönköping. Vi erbjuder en hög livskvalitet, med ett starkt näringsliv och en sjönära natur i en klassisk handelsstad och har slagläge inför framtiden. I Tranås har kända varumärken som IVT, Stiga, EFG och Cheap Monday sett dagens ljus.
Tranås Energi AB, med dotterbolaget Tranås Energi Elnät AB, distribuerar och säljer el, fjärrvärme, fibernät och energitjänster. På företaget bidrar de anställda med kundnära perspektiv som ger boende och företag i Tranås kommun och hela Sverige en hög servicenivå och trygga leveranser till ett konkurrenskraftigt pris och med stort fokus på miljön. Tranås Energi AB ingår i koncernen Tranås Stadshus AB, som är helägt av Tranås Kommun. För mer information www.tranasenergi.se.


Arbetsbeskrivning
Är du en positiv, utåtriktad elektriker som ser möjligheter i varje utmaning? Då är det dig vi söker för att arbeta som distributionselektriker på Tranås Energi. I arbetsuppgifterna ingår ny- och ombyggnation av ledningar och nät, kabelutsättning, inkoppling av serviser och viss besiktningsverksamhet. Du kommer även att göra mätningar avseende infrastrukturutrustning samt felsökning i fält.
På sikt ingår även beredskap i tjänsten. Du rapporterar till vår planeringsingenjör.
Tänkt start är i augusti 2020.


Din profil
Du är en flexibel och engagerad lagspelare som också kan arbeta självständigt. Du har förmåga att strukturera, är stabil och trygg samt är lyhörd för kundernas önskemål. Andra viktiga egenskaper för tjänsten är noggrannhet, logiskt tänkande samt förmåga att kommunicera med olika människor.
Ordning och reda förenklar ditt arbeta och god fysik är viktigt då du klättrar, bär verktyg och går i oregelbunden terräng.
Din utbildningsbakgrund är elprogrammet på gymnasienivå, elinstallation eller motsvarande på högskole- eller KY-nivå samt gärna några års erfarenhet inom yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet från elbranschen, elinstallation eller gatljusverksamhet. Du har god IT-kunskap.
Meriterande utbildningar: Körkort klass BE, C, Distributionselektriker, Allmän behörighet, ESA-utbildning, Arbete på väg, Heta arbeten, Truck, Lift och mastarbete, Arbete från plattform.Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.


Kontaktperson(er)
Sandra Hellqvist
0140-59 90 27
sandra.hellqvist@montico.se

JobAds/6158 Distributionselektriker