Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Montico
Duktiga Kundtjänstmedarbetare

Inkom

13 feb

Plats

Linköping

Omfattning

Heltid

Form

Provanställning

Montico

Duktiga Kundtjänstmedarbetare

Kundföretaget
Gillar du att prata i telefon och uppfattas positiv och energigivande i andra änden? Älskar du dessutom försäljning och drivs av att arbeta mot uppsatta mål? Då ska DU definitivt söka till oss!
I samarbete med Releasy söker vi nu omgående kundservicemedarbetare med fokus på sälj för en av Sveriges ledande teleoperatörer.
Releasy är en kundserviceleverantör med lång erfarenhet. De har varit etablerade i Linköping sedan 1984. Deras kunder är stora, välkända företag inom en rad branscher så som telekom, energi, media, resor, bank m f. Releasy har ca 1000 medarbetare på fem produktionsorter; Linköping, Borås, Borlänge, Stockholm och Barcelona. Huvudkontoret ligger i Bergshamra i Stockholm.


Arbetsbeskrivning
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att hantera inkommande kundärenden främst via telefon men också via mail och chatt. Kundarbeten kan handla om TV, teknisk support, bredband- och eller mobiltjänster. Det är stort fokus på sälj som innebär att du på inkommande samtal arbetar med merförsäljning på redan befintliga kunder.
De viktigaste verktygen i tjänsten är telefon, datorn och din attityd. Fokus är på att bemöta kunder med lyhördhet och engagemang. På bästa möjliga sätt ska du lösa kundens ärende och leverera ”den bästa kundupplevelsen”.

Anställningen startar med en betald utbildning, detta för att du ska få de bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i din roll. Du kommer att ha daglig dialog och coachning från din teamledare som aktivt kommer att stötta dig i din utveckling.

Anställningsgraden är på 80% upp till 100%.
Arbetstiderna kan variera, men du ska kunna vara flexibel mellan 06:00-23:00 mån-sön.

Lön enligt kollektivavtal och möjlighet till både bonus och provision.

Arbetet utförs i fräscha lokaler i Mjärdevi hos Releasy tillsammans med ett engagerat och härligt gäng.


Din profil
Det viktigaste för oss är att du har viljan och engagemanget till att lära dig och utvecklas. Att vara serviceinriktad är en självklarhet för dig och du brinner för att hjälpa människor och göra skillnad.
Vi ser det meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning samt har ett tekniskt intresse.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt god datavana.Vi kommer att begära utdrag från belastningsregistret.

Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Vår kund behöver medarbetare omgående! Därför behöver vi din ansökan så snart som möjligt! Lämna den via länken nedan. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail.


Kontaktperson(er)
Tobias Isacsson
016-153020
tobias.isacsson@montico.se


Anna Edholm

JobAds/6059 Duktiga Kundtjänstmedarbetare