Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Montico HR Partner
Svetsrobotoperatör till Weland Welded Components AB

Inkom

07 okt

Plats

Halmstad

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Montico HR Partner

Svetsrobotoperatör till Weland Welded Components AB

Kundföretaget
Weland Welded Components AB är en del av Weland-koncernen - ett stabilt familjeföretag med fabrik och huvudkontor i Smålandsstenar. Företaget är en ledande tillverkare och leverantör av spiraltrappor, raka trappor, räcken, handikappramper, gångbryggor, gallerdurk och entresoler samt en av Sveriges största aktörer inom området plåtbearbetning.
Weland Welded Components erbjuder svetsning, bearbetning och lackering av större stålkonstruktioner. Företaget finns i Kalmars tidigare lokaler i Lidhult där man bygger upp en modern svetsverkstad. Företaget är i ett expansivt läge, där medarbetarna har stor utvecklingspotential och man arbetar med den bästa utrustningen för kvalificerad svetsning. Företagt har en nyinstallerad svetsrobot samt en nyinstallerad bearbetningsmaskin. Arbetslokalerna är stora och man satsar på god arbetsmiljö mm.

Arbetsbeskrivning
Till vår kund Weland Welded Components AB söker vi nu en svetsrobotoperatör för direkt anställning hos Weland Welded Components AB i Lidhult.
Du kommer att ansvara för programmering, drift och eventuell efterbearbetning.
Du kommer att arbeta med större produkter där plåttjockleken varierar mellan 8-25mm


Din profil
Att ha kunskaper i ritningsläsning är meriterande. Så även om du har truck- samt traverskort. Svetsarprövningsintyg ISO 9606-1, MAG (135 och 138) TIG (141) och IW diplom är meriterande men ej ett krav.
Kundföretaget legoproducerar detaljer, där kvalitetskraven är höga och ledtiderna korta. Vissa detaljer serieproduceras, men det kan även förekomma kortare serier.
Vi söker dig som har rätt inställning och är självgående men skall även komma bra överens med dina arbetskamrater. Därför sätter vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter hög arbetsmoral och kvalitetsmedvetenhet. Du skall ha ett prestigelöst arbetssätt och förmåga att samarbeta. Som person är du drivande, nyfiken och intresserad av att ständigt lära dig nytt. Det finns stora möjligheter för rätt person att utvecklas i sin roll som svetsare inom företaget.
B-körkort samt tillgång till bil är ett krav.


Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.


Kontaktperson(er)
Roma Silinaite
0372-75 99 51
roma.silinaite@montico.se

JobAds/5881 Svetsrobotoperatör till Weland Welded Components AB