Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Montico
Medarbetare till attraktivt företag i Vislanda

Inkom

12 aug

Plats

Alvesta

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Montico

Medarbetare till attraktivt företag i Vislanda

Kundföretaget
Företaget, som ligger i Vislanda och verkar inom metallindustrin, är inne i en expansiv fas och erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling för rätt person. Man är idag färre än tio anställda. Då företaget växer finns goda möjligheter att följa med på resan och bli en viktig kugge i laget. Företaget är mycket välskött och har hög potential.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter bland annat som maskinoperatör, men även programmering i 3D kommer ingå i uppgifterna. Du behöver ha intresse av och potential för att lära dig programmera i 3D om erfarenhet saknas. Det kommer även förekomma administrativa uppgifter. Det råder ett högt arbetstempo så du behöver trivas med det.


Din profil
Vi söker dig som har datorvana, gärna inom programmering, intresse av teknik och erfarenhet av praktiskt verkstadsarbete. Du behöver även ha lätt för matematik. Du tycker om att hugga i där det behövs och är mycket engagerad i ditt arbete. Noggrannhet i arbetet är viktigt och du är en prestigelös lagspelare som vill växa tillsammans med företaget. Du är flexibel och trivs med olika uppgifter och klarar av att prioritera samt ställa om när situationen så kräver. Du kommer initialt bli anställd av Montico, men för rätt person finns goda möjligheter till övergång till företaget. Truckkort är meriterande.

Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.


Kontaktperson(er)
Martin Jäverbrant

martin.javerbrant@montico.se

JobAds/5768 Medarbetare till attraktivt företag i Vislanda