Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
VEAB Heat Tech AB
Noggrann elmontör

Inkom

10 jul

Plats

Hässleholm

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

VEAB Heat Tech AB

Noggrann elmontör

Kundföretaget
Vi söker nu en noggrann elmontör för arbete hos VEAB Heat Tech AB i Hässleholm.

VEAB tillverkar fläktar, avfuktare, kylare och är Europas främsta tillverkare av elektriska kanalvärmare. Företaget genomsyras av kvalité, säkerhet och ständiga förbättringar. Deras produkter har bl.a. en stark ställning inom den professionella byggsektorn och görs både för tuffare miljöer p.g.a. korrosion, damm och explosionsrisker samt för öppet montage med en ren och snygg design i butiker eller kontor.

VEAB erbjuder dig en god arbetsmiljö där respektfull kommunikation, prestigelöshet och ordning och reda är viktigt. VEAB strävar hela tiden åt att förbättras och uppmuntrar till egna initiativ för att utveckla och effektivisera arbetet. Mer information kan du hitta på www.veab.se.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med montering av elektriska kanalvärmare där du får till dig el-schema och materiallista för att genomföra ditt arbete. VEAB har en intern introduktionsutbildning för dig som är ny för att du ska komma in i arbetet på bästa sätt. Majoriteten av produkterna är kundanpassade och görs i små serier. Ditt arbete kommer därför att variera mycket och arbetsdagarna kommer aldrig att se likadana ut.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp på ca 13 medarbetare med en god stämning. Alla ansvarar själva för sin produkt, men sitter samlade och är beredda att stötta upp och hjälpa varandra om så behövs.

Arbetstiden är förlagd dagtid. Tjänsten kommer att innebära en visstidsanställning hos Montico och om allt känns rätt för båda parter kommer anställningen efter en tid att övergå till VEAB.


Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för arbete med el och montering och ser långsiktigt på en tjänst hos VEAB.

Krav för tjänsten:
- Bakgrund och kompetens inom el, antingen utbildning eller yrkeserfarenhet
- Erfarenhet av att arbeta efter el-scheman
- Kunskap i olika kopplingar

Som person är du:
- Noggrann
- Självständig
- Initiativtagande
- Bidrar med god stämning till arbetsgruppen


Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Välommen att söka tjänsten!

Kontaktperson(er)
Louise Åkesson
044-300 09 13

JobAds/5758 Noggrann elmontör