Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Montico
Yrkeslärare inom VVS och fastighet

Inkom

10 jul

Plats

Växjö

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Montico

Yrkeslärare inom VVS och fastighet

Kundföretaget
Monticos verksamhet inom vuxenutbildning i Växjö expanderar därför söker vi dig med goda yrkeskunskaper inom området VVS- och fastighet.

Brinner du för att engagera elever och har förmåga att skapa entusiasm och intresse är du säkert den vi söker.


Arbetsbeskrivning
Som yrkeslärare undervisar och instruerar du blivande vvs montörer, fastighetsskötare och fastighetsvärdar i både praktiska och teoretiska moment på området. I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra, dokumentera och följa upp undervisningen. Vi jobbar som ett sammansvetsat team och säkerställer givetvis att du inledningsvis får rätta förutsättningar att utvecklas in i rollen.

Arbetsuppgifterna består av undervisning i programgemensamma yrkesämnen och fördjupningskurser på VVS- och fastighetsprogrammet, till exempel systemkunskap, praktisk ellära, verktygs- och materialhantering, värmelära, elkraftteknik, fastighetsservice med mera.

Liksom övriga lärare på skolan har du även uppgifter där bland annat mentorskap och uppföljning av elevernas arbetsplatsförlagda lärande ingår.

Du har ett självklart fokus på att skapa de bästa förutsättningarna för att varje individ ska tillgodogöra sig utbildningen och utveckla de färdigheter som efterfrågas från den svenska arbetsmarknaden.


Din profil
Vi söker dig med driv, vilja och erfarenhet inom området och som vill ha förmånen att vara delaktig i utvecklingen av vår utbildningsverksamhet. Över tid bidrar du aktivt i det interna samarbetet för att ständigt förbättra kvalitén och utbildningsupplevelsen för våra elever.

För att trivas i rollen är det viktigt att du har vilja och förmåga att dela med dig av din kunskap på ett pedagogiskt sätt. Som person är du social, utåtriktad och gillar samarbete.

Yrkeslärarexamen samt kunskap om och erfarenhet av att utbilda inom VVS och fastighetsprogrammet är krav för denna tjänst. Även B-körkort är ett krav, precis som flytande svenska. Självklart har du en positiv människosyn i grunden och du vill tillsammans med oss ta dig an utmaningen att stärka förutsättningarna för en framgångsrik integration för våra deltagare till arbetsmarknaden.

Förutom sedvanliga marknadsmässiga anställningsvillkor erbjuder vi på Montico en stimulerande och inkluderande arbetsmiljö, där utrymmet för egna initiativ och egen utveckling är stort. Prestigelöshet är ett nyckelord för oss i vår strävan mot att skapa en öppen atmosfär för alla att arbeta i.


Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Välkommen med din ansökan senast den 4 augusti.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten, men tackar vänligen men bestämt nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.


Kontaktperson(er)
Josef Nagy
0768-43 83 38
josef.nagy@montico.se


Eva Johansson
0140-59 90 48
eva.johansson@montico.se

JobAds/5756 Yrkeslärare inom VVS och fastighet