Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Montico
Yrkeslärare inom verkstadsteknik

Inkom

10 jul

Plats

Norrköping

Omfattning

Heltid

Form

Provanställning

Montico

Yrkeslärare inom verkstadsteknik

Kundföretaget
Vill du vara delaktig i arbetet med att säkra fortsatt tillväxt i svensk tillverkningsindustri? För att klara det behöver vi tillsammans skapa förutsättningar för att fler människor ska välja en framtid inom ett produktionsyrke.

Vi på Montico bidrar bland annat med att erbjuda grund- och spetsutbildning inom svets- och verkstadsteknik i södra Sverige och till vår vuxenutbildningsverksamhet i Norrköping söker vi nu en utbildningskonsult inom verkstadsteknik.


Arbetsbeskrivning
Som utbildningskonsult inom verkstadsteknik undervisar och instruerar du vuxenstuderande i både praktiska och teoretiska moment inom yrkesområdet. Vi jobbar som ett sammansvetsat team och säkerställer givetvis att du genom din anställning får de rätta förutsättningar att utvecklas och kompetens höjas i rollen.

I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra, dokumentera och följa upp undervisningen. Utöver detta har du, liksom övriga lärare på skolan, uppgifter som bland annat mentorskap och uppföljning av elevernas arbetsplatsförlagda lärande.

Du har ett självklart fokus på att skapa de bästa förutsättningarna för att varje individ ska tillgodogöra sig utbildningen och utveckla de färdigheter som efterfrågas från den svenska arbetsmarknaden.


Din profil
Vi söker dig med driv, vilja och erfarenhet som vill ha förmånen att vara delaktig i utvecklingen av vår utbildningsverksamhet. Över tid bidrar du aktivt i det interna samarbetet för att ständigt förbättra kvalitén och utbildningsupplevelsen för våra elever.

För att trivas i rollen är det viktigt att du har vilja och förmåga att dela med dig av din kunskap på ett pedagogiskt sätt. Som person är du social, utåtriktad och gillar samarbete.

Yrkeslärarexamen samt kunskap om och erfarenhet av att utbilda inom det industritekniska programmet är krav för denna tjänst. Även B-körkort är ett krav, precis som flytande svenska.

Självklart har du en positiv människosyn i grunden och du vill tillsammans med oss ta dig an utmaningen att stärka förutsättningarna för en framgångsrik integration för våra deltagare till arbetsmarknaden.

Förutom sedvanliga marknadsmässiga anställningsvillkor erbjuder vi på Montico en stimulerande och inkluderande arbetsmiljö, där utrymmet för egna initiativ och egen utveckling är stort. Prestigelöshet är ett nyckelord för oss i vår strävan mot att skapa en öppen atmosfär för alla att arbeta i.


Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR. Vi erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med knappt 1000 anställda finns vi på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Välkommen med din ansökan senast den 4 augusti.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten, men tackar vänligen men bestämt nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Kontaktperson(er)
Josef Nagy
0470-78 81 81
josef.nagy@montico.se


Eva Johansson
0140-59 90 48
eva.johansson@montico.se

JobAds/5755 Yrkeslärare inom verkstadsteknik