Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Montico
Utbildare inom el- och energiprogrammet

Inkom

10 jul

Plats

Norrköping

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Montico

Utbildare inom el- och energiprogrammet

Kundföretaget
Monticos verksamhet inom vuxenutbildning expanderar, därför behöver vi förstärka vårt team i Norrköping med ytterligare en utbildare inom el- och energiteknik.

Vi söker dig med goda yrkeskunskaper inom området och som har enkelt för att arbeta i team. Drivs du av att intressera och engagera elever samtidigt som du är flexibel och har god samarbetsförmåga är du säkert den vi söker.


Arbetsbeskrivning
Som utbildare undervisar och instruerar du blivande Installationselektriker, Industrielektriker och/eller Elmontörer i både praktiska och teoretiska moment på området. I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra, dokumentera och följa upp undervisningen. Vi jobbar som ett sammansvetsat team och säkerställer givetvis att du genom din anställning får de rätta förutsättningar att utvecklas och kompetens höjas i rollen.

Arbetsuppgifterna består av undervisning i programgemensamma yrkesämnen och fördjupningskurser på El- och energiprogrammet, till exempel mekatronik, praktisk ellära, elkraftteknik, energiteknik, belysningsteknik, elmotorstyrning med mera.

Utöver detta har du, liksom övriga lärare på skolan, uppgifter som bland annat mentorskap och uppföljning av elevernas arbetsplatsförlagda lärande.

Du har ett självklart fokus på att skapa de bästa förutsättningarna för att varje individ ska tillgodogöra sig utbildningen och utveckla de färdigheter som efterfrågas från den svenska arbetsmarknaden.


Din profil
Vi söker dig med driv, vilja och erfarenhet som vill ha förmånen att vara delaktig i utvecklingen av vår utbildningsverksamhet. Över tid bidrar du aktivt i det interna samarbetet för att ständigt förbättra kvalitén och utbildningsupplevelsen för våra elever.

Du har en gedigen praktisk erfarenhet samt goda teoretiska kunskaper inom El- och energiområdet som du vill och kan förmedla vidare till dina elever. Lärarbehörighet och erfarenhet inom yrket är en merit för denna tjänst. Även B-körkort är ett krav, precis som flytande svenska.

Som person är du social, utåtriktad och gillar samarbete. Självklart har du en positiv människosyn i grunden och du vill tillsammans med oss ta dig an utmaningen att stärka förutsättningarna för en framgångsrik integration för våra deltagare till arbetsmarknaden.

Förutom sedvanliga marknadsmässiga anställningsvillkor erbjuder vi på Montico en stimulerande och inkluderande arbetsmiljö, där utrymmet för egna initiativ och egen utveckling är stort. Prestigelöshet är ett nyckelord för oss i vår strävan mot att skapa en öppen atmosfär för alla att arbeta i.

Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Eftersom vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 4 augusti.

Kontaktperson(er)
Josef Nagy
0470-78 81 81
josef.nagy@montico.se


Eva Johansson
0140-59 90 48
eva.johansson@montico.se

JobAds/5754 Utbildare inom el- och energiprogrammet