Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Hultafors Group AB
Smed till Hults Bruk

Inkom

10 jun

Plats

Norrköping

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Hultafors Group AB

Smed till Hults Bruk

Kundföretaget
Vill du lära dig ett riktigt traditionellt och unikt hantverksyrke så är detta tjänsten för dig!

Hults Bruks historia sträcker sig ända tillbaka till år 1697. Då fick Jakob Reenstierna privilegium att starta tillverkningen av smidda produkter. Yx-smidet kom igång ordentligt 1880 och sättet att smida är i stora delar lika då som nu.
Företaget ägs av Hultafors Group AB, ett moderbolag som ger den styrka och de resurser vi behöver för att fortsätta tillverka innovativa handverktyg som underlättar arbetsdagen för hårt arbetande hantverkare världen över.


Arbetsbeskrivning
Arbetet utförs vid smidespressar där du formar yxan från ett upphettat råämne till färdig produkt.
Se gärna filmen via länk https://www.youtube.com/watch?v=DXt-5Z9NxrU

Din profil
Vi tror att du har ett stort intresse av hantverk och kanske någon erfarenhet av att arbeta med stål. Rätt person kommer bli upplärd för tjänsten, så intresset av att långsiktigt arbeta på Hultafors Ab, Hults Bruk är viktigt. Du måste ha bra koordinationsförmåga samt bra fysik då arbetet stundtals är tungt. Truckkort är meriterande.

Som person är du praktiskt lagd, händig, arbetsvillig och nyfiken av dig. Du fungerar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt. Din positiva attityd, vikten av gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.


Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Svensson på 0720–833725 alt maria.svensson@montico.se.
Vi bearbetar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!


Kontaktperson(er)
Maria Svensson

maria.svensson@montico.se

JobAds/5683 Smed till Hults Bruk