Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Huurre Sweden AB
Kyltekniker till Huurre Sweden AB

Inkom

16 apr

Plats

Växjö

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Huurre Sweden AB

Kyltekniker till Huurre Sweden AB

Kundföretaget
Huurre Sweden AB är Sveriges ledande företag inom CO2-kyla, med 75 års erfarenhet i branschen. Vi är inte bara specialister på livsmedelskyla eller avancerad processkyla utan även på klimatsmart kyla. Med våra tekniska lösningar och kunnande sänker vi våra kunders driftskostnader och miljöpåverkan. Huurre är certifierade för installation, service och kontroll av kyl- och värmepumpanläggningar. Ofta tar vi ett övergripande driftsansvar för våra kunders temperaturkrav och många av dem har vi mycket långa relationer med. Vi konstruerar, designar och bygger alla typer av kyl- och fryssystem. Huurre utvecklar och tillverkar egna kylmaskiner Huurre ECO och styrsystem Huurre ITOP, som är centrala delar i våra leveransprojekt. Vi är progressiva i vårt miljöarbete och vi kräver att alla medarbetare känner ett speciellt ansvar för vår påverkan.

Arbetsbeskrivning
I rollen som kyltekniker reser du till våra kunder, kring Växjöområdet, och bistår med en variation av uppgifter som att utföra service på kylanläggningar, genomföra kontroller och utföra förebyggande åtgärder för att minimera driftsstörningar. I rollen ingår även uppdragsdokumentation.
Du kommer vara vårt ansikte utåt och du har en naturlig fallenhet för service och kundbemötande. För att trivas hos oss behöver du vara en nyfiken och prestigelös lagspelare med eget driv. Du tycker om att ta initiativ och att lösa problem.


Din profil
Vi söker nu dig, som vill vara med, och bidra till vår fortsatta positiva utveckling. I våra leveranser används våra egentillverkade Huurre ECO CO2 kylmaskiner och tillhörande styrsystem, Huurre ITop, vilket är marknadsledande inom kylsegment.
Vi söker dig som är kyltekniker, gärna inom både butik-, industri- och komfortkyla. Meriterande om du har kompetens kring styr- och övervakning eller energieffektivisering. Du som är nyexaminerad är också välkommen att söka då vi har möjlighet att erbjuda utbildning internt inom CO2.

Körkort B är ett krav för denna tjänst.Vårt företag
I denna rekrytering samarbetar vi med Montico HR Partner. Vid frågor varmt välkommen att kontakta Martin Jäverbrant på Montico, 0470-592666.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.


Kontaktperson(er)
Martin Jäverbrant
0470-592666
martin.javerbrant@montico.se

JobAds/5579 Kyltekniker till Huurre Sweden AB