Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Montico HR Partner
Operatör/Verkstadstekniker till Opido

Inkom

09 jun

Plats

Ljungby

Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Montico HR Partner

Operatör/Verkstadstekniker till Opido

Kundföretaget
Nu söker vi en operatör/verkstadstekniker till vår kund Opido.
Opido erbjuder mervärden som design, funktion, miljö och ekonomi genom att utveckla, prototyptillverka, forma och förädla plastdetaljer i högt tempo för dem som vill leda utvecklingen i sin bransch.Vi bedriver vår tillverkning i moderna och trivsamma lokaler ihop med den senaste utrustningen. OPIDO står för – Options, Plastic, Innovation, Design, Objects. Vår strategiska placering vid E4:an, i hjärtat av Småland, ger oss ett mycket bra utgångsläge.
Läs mer om oss på www.opido.se

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd som konsult på Montico och uthyrd till vår kund.
Därefter finns goda möjligheter att bli övertagen till företaget.


Arbetsbeskrivning
Nu söker vi Dig som vill arbeta som verkstadstekniker hos oss. En varierad och utvecklande roll, där du får mycket frihet under ansvar, möjlighet att ta mycket egna initiativ och inte minst så erbjuder vi Dig en roll som kan göra skillnad.
Vill du vara med och hjälpa oss utvecklas vidare mot våra mål? Då vill vi att du ska läsa vidare!
Tjänsten som verkstadstekniker är som klippt och skuret för dig med tekniskt intresse, som gillar att skruva och meka och som har förmågan att se förbättringsmöjligheter omkring dig.
Vi tror att du som person är noggrann och har öga för detaljer, då arbetet innebär många finjusteringar i datorstyrda maskiner.Din profil
Du har en gymnasial utbildning inom industri, automation, maskin eller liknande utbildningar. Alternativt har du många års erfarenhet av underhåll av maskiner i industrimiljö.

Som person är du lösningsorienterad och uppfinningsrik. Du är även öppensinnad och nyfiken samtidigt som du tror på dina idéer och kan jobba självständig mot uppsatta mål. Du har en hög inre drivkraft att leverera resultat och en god planeringsförmåga samt är strukturerad och noggrann. Vi fäster mycket stor vikt vid ett prestigelöst arbetssätt och förmåga att samarbeta inom hela bolaget. Du har ett brinnande intresse för teknik och produktion. Vidare är du självgående och kan snabbt lösa problem som uppstår i produktionen.
Krav på bra språkkunskaper i svenska och engelska samt god datorvana.

Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 19 maj, Men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.


Kontaktperson(er)
Andreas Petersson

andreas.petersson@montico.se

JobAds/5558 Operatör/Verkstadstekniker till Opido