Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Montico
Konsultchef till Montico i Vetlanda

Inkom

07 feb

Plats

Vetlanda

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Montico

Konsultchef till Montico i Vetlanda

Kundföretaget
Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Vetlanda med en konsultchef. Vi söker dig som gilla att göra goda affärer och bygga goda relationer. Känner du en utmaning i att prestera resultat samtidigt som du vill vidareutveckla dina ledaregenskaper och brinner för försäljning är du säkert den vi söker för uppdraget.

Arbetsbeskrivning
Som konsultchef har du den viktiga rollen att hjälpa kunder och konsulter att hitta rätt, det gör du genom att vara resultatinriktad, affärsmässig, självgående, strukturerad och ha bra samarbetsförmåga. Du kommer att samverka med Monticos samtliga verksamhetsområden för att uppnå bästa kundnytta.

Vi erbjuder en spännande och utmanande roll där du ansvarar för hela rekryteringsprocessen av våra konsulter i bemanningsverksamheten. Du ansvarar för de kunder och medarbetare vi har i området. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att sälja in uppdrag, söka upp, intervjua och matcha kandidater för våra uppdrag. Rollen innebär också att du förstår våra kunders behov, det medför en stor kundkontakt där du får helhetsansvar för att sälja in och leverera personallösningar med fokus på bemannings- och rekryteringstjänster. Du driver självständigt hela processer med fokus på mål, kompetens, kvalitet och långsiktiga relationer.


Din profil
Vi söker dig som har lätt att skapa och bibehålla goda relationer. Du är nytänkande, ambitiös och har god förmåga att driva både dig själv och andra. Du presterar resultat genom att skapa arbetsglädje och motivera din personal. Du har en stark förmåga att koppla det du gör till affären och har en stor vilja att nå satta mål. Som medarbetare hos oss får du stor möjlighet att med dina egna insatser påverka både din och Monticos positiva utveckling.

Din branschbakgrund tror vi inte är avgörande för möjligheterna att lyckas men har du erfarenhet av arbetsledning inom industri och produktion är det en fördel. God kännedom om det lokala näringslivet är också en merit. Du har erfarenhet och vet vad en ledarroll innebär. Du är en van säljare och gillar att bygga goda relationer. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten


Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Välkommen med din ansökan senast 28 februari. Urval sker löpande och vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.


Kontaktperson(er)
Abbe El-saghir
0372-75 99 61
abbe.el-saghir@montico.se


Olivia Gehlin
0140-599021
olivia.gehlin@montico.se

JobAds/5434 Konsultchef till Montico i Vetlanda