Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Renz Sweden
Backend-utvecklare till Renz i Jönköping

Inkom

28 mar

Plats

Jönköping

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Renz Sweden

Backend-utvecklare till Renz i Jönköping

Kundföretaget
Brinner du för utveckling lika mycket som vi gör? Just nu behöver Renz Sweden förstärkning till sitt utvecklingsteam i Jönköping.

Renz är Europas största tillverkare av fastighets- och paketboxar och utvecklar och säljer brevlådor, fastighetsboxar samt paketboxar. Kvalitet och utveckling är ledord för oss och det som genomsyrar hela processen från tillverkning till färdiga produkter. Produktportföljen sträcker sig från traditionella, mekaniska boxar till uppkopplade intelligenta boxar med IoT-teknologi som utvecklas parallellt med den växande e-handeln. Vi finns hela tiden nära marknaden för att skapa de allra bästa förutsättningarna till våra kunder.

Vi är ett gäng som har nära till skratt och finns i nya fräscha lokaler i centrala Jönköping. Hos oss erbjuds en tjänst med mycket goda utvecklingsmöjligheter och du får vara en del av ett team som har mycket kompetens och väldigt roligt tillsammans. Arbetsmiljö och trivsel är viktiga parametrar som spelar stor roll för att kunna leverera på allra bästa sätt.

Din profil
Brinner du för backend-utveckling och vill jobba i spännande projekt? Vill du dessutom jobba i ett team där du uppmuntras att dela med dig av dina tankar och idéer? Ta chansen och bli en del av Renz utvecklingsteam!

Vi söker dig som har:
- Examen inom IT/data-relaterat område med fokus på mjukvara
- Minst 1-2 års erfarenhet av att arbeta med backend-utveckling
- Goda kunskaper i PHP och SQL.

Vi ser gärna att du har du erfarenhet av:
- JavaScript, Java och Erlang
- Node.js, Docker, MongoDB, MySQL och RabbitMQ
- Git, TestLink och Jira

Du behärskar svenska och engelska på en professionell nivå.

Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av att jobba som utvecklare men lägger även stor vikt vid ditt intresse, initiativförmåga och driv. Sitter du hemma och utvecklar på din fritid? Perfekt, ta med det i din ansökan!

Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Vi gör löpande urval tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.


Kontaktperson(er)
Bryar Sarkan
036-17 33 32
bryar.sarkan@montico.se

JobAds/5420 Backend-utvecklare till Renz i Jönköping