Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Montico HR-Partner
CNC-Operatör

Inkom

29 jan

Plats

Västerås

Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Montico HR-Partner

CNC-Operatör

Kundföretaget
Vi söker dig som har god erfarenhet som CNC-operatör och önskar nya utmaningar. Vi eftersöker nu kandidater inom olika områden för att täcka upp behov hos våra kunder.

Arbetsbeskrivning
Som CNC-operatör sköter du mekanisk bearbetning och tillverkning av detaljer inom verkstadsproduktion. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ställa och byta verktyg utifrån en specifik ritning eller annat underlag. Det är också din uppgift att planera, övervaka och kontrollera maskinens arbete. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på hur mycket erfarenhet du har med dig sedan tidigare.


Din profil
- Utbildning inom CNC
- Möjlighet att kunna arbeta dag, natt och skift

Körkort B starkt meriterande.Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 28 Februari, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.


Kontaktperson(er)
Tobias Isacsson

JobAds/5395 CNC-Operatör