Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Montico HR-Partner
Driven HR-konsult för vikariat året ut.

Inkom

10 feb

Plats

Västerås

Omfattning

Heltid

Form

Vikariat

Montico HR-Partner

Driven HR-konsult för vikariat året ut.

Kundföretaget
Nu söker vi på Montico HR-Partner efter en HR-Konsult för ett längre vikariat till vår kund i Västerås! För att trivas i rollen har du något års erfarenhet av brett HR arbete. Är du positiv, driven och sugen på nya utmaningar? Fortsätt då läsa nedanstående beskrivning av rollen och ansök redan idag! I rollen som HR-konsult kommer du att arbeta med ett brett HR perspektiv och stötta det operativa HR arbetet. För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett konsultativt förhållningssätt och en förmåga att snabbt sätta dig in i arbetet. Dina arbetsuppgifter utför du självständigt men i samråd med HR-direktör.

Arbetsbeskrivning
Vanligt förekommande arbetsuppgifter
- Stötta chefer i HR-frågor
- Rekryteringar
- Delta på jobbmässor
- Arbeta med traineeprogrammet
- Hantera avtalsfrågor och lönehantering.


Din profil
Du bör ha en utbildning inom PA eller annan motsvarande utbildning, du bör ha något års erfarenhet från självständigt och Professionellt HR-arbete
Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från förhandlingsarbete och erfarenhet från avtal inom kollektivsidan.

För att bli framgångsrik i denna roll är det viktigt att du är utåtriktad och lyhörd och har lätt för att skapa förtroende. Som person är du noggrann, driven och prestigelös. Du visar en god affärsmässig förståelse och kan leverera med hög kvalitet. Du är van vid ett självständigt arbetssätt, har en god kommunikationsförmåga och trivs med att vara stöd och bollplank till chefer och medarbetare.Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 20 Februarii, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.


Kontaktperson(er)
Tobias Isacsson
016-153020
tobias.isacsson@montico.se

JobAds/5390 Driven HR-konsult för vikariat året ut.