Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
TBO Haglinds
Driven Ekonomiansvarig sökes!

Inkom

03 feb

Plats

Arboga

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

TBO Haglinds

Driven Ekonomiansvarig sökes!

Kundföretaget
TBO Haglinds är ett företag som är beläget i Arboga. Det är ett medelstort företag med ca 45 anställda som växer och utvecklas.

TBO levererar helhetslösningar gällande balkonger och inglasningar till i huvudsak bostadsrättsföreningar och är bland de tre ledande företagen i Sverige där de är med och konkurrerar om både stora och mindre jobb. TBO både konstruerar balkongerna samt bygger på plats till kund, de gör hela jobbet från början till slut.

Trots att företaget expanderar är det viktigt för dem att behålla familjekänslan och trivseln vilket de gör i form av att de ser varandra och tar hand om varandra som ett team. TBO erbjuder olika trivselaktiviteter samt friskvårdsbidrag, lunchyoga och en massör som kommer en gång i veckan.

I samarbete med Montico HR Partner söker TBO nu en ekonomiansvarig som vill vara med och utvecklas tillsammans med dem.


Arbetsbeskrivning
Du kommer i denna roll bland annat att ansvara för det dagliga ekonomiarbetet hos TBO. Du ska enligt gällande lagar och regler genomföra löpande redovisning, årsredovisning, månads samt årsbokslut med tillhörande analyser, rapporter och dokumentation. Du kommer även arbeta med projektredovisning med projektuppföljning och analys av kalkylavvikelser. TBO arbetar i affärssystemet Pyramid.

Du verkar också för ständiga förbättringar i enlighet med företagets mål och visioner inom ekonomiområdet. Du är delaktig i upprättandet av budget och prognoser samt utvecklingsarbete i samtliga processer/arbetsflöden rörande rutiner och policys inom ekonomi
Din profil
TBO söker dig som är utvecklingsorienterad med ett starkt driv att föra saker framåt, du är en trygg person med god erfarenhet av ekonomiarbete. Du är flexibel i ditt arbetssätt, samarbetar bra med dina kollegor och uppskattar förändringar i arbetet. I rollen trivs du med ansvar och att tillsammans med företaget utvecklas och nå nya höjder.

TBO söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt gymnasial utbildning med några års erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete, företrädesvis redovisning.
Du ska ha mycket goda kunskaper inom Excel samt goda kunskaper i övriga Microsoft Office program.

Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet från arbete på börsnoterat företag.


Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 28 Februari, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson(er)
Maria Wenström
019-700 01 95
maria.wenstrom@montico.se


Tobias Isacsson
016-153020
tobias.isacsson@montico.se

JobAds/5345 Driven Ekonomiansvarig sökes!