Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Nimoverken
Konstruktör Sökes till Nimoverken i Hova

Inkom

13 jan

Plats

Töreboda

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Nimoverken

Konstruktör Sökes till Nimoverken i Hova

Kundföretaget
Nimoverken i Hova startades 1944 och är idag världsledande inom tillverkning av torkskåp, tvättbänkar och tekniska tillbehör för klädvårdsrummet till återförsäljare, grossister och konsumenter.

Företaget har 120 engagerade medarbetare och vi är i ständig utveckling. Vi strävar mot innovativt tänkande där våra medarbetare ska känna trygghet och inspiration och där våra kunder ska ligga i fokus.
Vi har en organisation och ledarskap där alla samverkar för bästa trivsel och för att vår produktion ska bli så effektiv som möjligt.

Som en del av vårt företag får du mycket utrymme för egna idéer och du ingår i ett härligt team som jobbar mot samma mål.


Arbetsbeskrivning
Som konstruktör kommer du att arbeta med produktutveckling och produktvård och du arbetar nära våra andra avdelningar inom inköp, produktion och kvalité.

Du kommer aktivt delta samt driva projekt, och du ingår i ett teknikteam med god laganda och stort resultatfokus där du får stor handlingsfrihet.
I din roll kommer du aktivt att arbeta med att förbättra kvalité och att effektivisera kostnader.

Du kommer även att ansvara för:
Framtagande och uppdatering av teknisk dokumentation för våra olika produkter, ta fram och utveckla ritningsunderlag.
Du arbetar med produktberedning och produktkalkylering.

Systemen du kommer arbeta i är bland annat Solid Works 3D-CAD ,Jeeves och MS -Office. Samt med testutrustningar från Agramkow och Intab.Din profil
Du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande kunskaper och du måste ha några års arbetslivserfarenhet helst inom konstruktionsområdet.

Vi vill att du ska ha god vana av att arbeta i projekt eller projektledning där du självständigt drivit projekt från första idé till färdig produkt.
Har du dessutom erfarenhet av att konstruera i tunnplåt, el klenspänning 230V 400 V, kyl och värmepumpsteknik eller maskinkonstruktion så är detta meriterande.

Du som söker bör ha ett stort driv och kunna arbeta självständigt. Du är en person som kommer med nya idéer och som vågar presentera och genomföra dessa.
Vi efterfrågar stor flexibilitet, en god laganda och du bör vara en ödmjuk person.

Då du kommer samarbeta med andra avdelningar och vara drivande och stöttande i många frågor så efterfrågar vi dig som är kommunikativ både mot dina medarbetare som mot våra kunder. Vi ser att du kan leda en grupp och ha ett gott affärstänk.

Nimoverken främjar självständigt arbete och välkomnar innovativt tänk så här har du som sökande en stor möjlighet till utveckling.
Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 31 januari 2019 men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson(er)
Sofia Myrén

sofia.myren@montico.se


Maria Wenström

maria.wenstrom@montico.se

JobAds/5293 Konstruktör Sökes till Nimoverken i Hova