Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Montico HR-Partner
Extraarbetare till sågverk

Inkom

10 feb

Plats

Fagersta

Omfattning

Deltid

Form

Timanställning

Montico HR-Partner

Extraarbetare till sågverk

Kundföretaget
För kunds räkning söker vi nu duktig produktionspersonal för arbete på sågverk på timmar/extra vid behov. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av arbete eller studier på minst 50% och som vill kunna arbeta extra. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär att rycka in vid tillfälliga behov i produktionen. Behovet finns framförallt i emballering, sortering eller hyvling.
Arbetstiderna är Månd-Fred 06.00-15.00

Din profil
Du som person ska ha en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% såsom studier, annat arbete i tillräcklig omfattning eller eget företag. Du ska vara händig och flexibel. Utöver detta bör du vara snabbtänkt, ha en förmåga att se helheten och vad som behöver göras. Du bör ha en vana att arbeta i högt tempo.

Körkort är ett krav

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 28 Februari, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson(er)
Tobias Isacsson

JobAds/5284 Extraarbetare till sågverk