Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Montico
Redo för en karriär inom kundservice?

Inkom

13 feb

Plats

Linköping

Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Montico

Redo för en karriär inom kundservice?

Kundföretaget
Älskar du att hitta lösningar på problem och ser det som en utmaning? Är du den personen som trivs som bäst när det händer mycket, samtidigt som du brinner för att ge den bästa möjliga servicen och är sugen på att starta din karriär så ska DU definitivt söka till oss!

Releasy är en kundserviceleverantör med lång erfarenhet. De har varit etablerade i Linköping sedan 1984. Deras kunder är stora, välkända företag inom en rad branscher så som telekom, energi, media, resor, bank m f. Releasy har ca 600 medarbetare på fem produktionsorte.Arbetsbeskrivning
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att hantera inkommande kundärenden främst via telefon men också via mail och chatt. Fokus är på att bemöta kunder med lyhördhet och engagemang.

Under din första tid hos oss får du en introduktionsutbildning, Under introduktionen kommer du rustas med rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb och känna en trygghet att växa i.

Möjligheten till vidareutveckling är stora, samt att det finns möjlighet att utvecklas och få andra roller inom företaget.
Anställningsgraden är på 80% upp till 100%.
Lön enligt kollektivavtal och möjlighet till bonus.

Arbetstiderna är varierande, både kvällar och helger förekommer.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för kundkontakt, service och problemlösning men du har också en fallenhet för sälj då detta förekommer i tjänsten. Vi tror att du är effektiv, noggrann och resultatorienterad. Ditt tekniska intresse kommer också väl till pass i denna tjänst. Din attityd och personliga egenskaper är mycket viktiga och vi ser gärna att du har lite skinn på näsan och brinner för utmaningar.

Kvalifikationer:
18 år fyllda
Du har goda kunskaper inom svenska och engelska både i tal och skrift.
Har god datavana
Lösningsorienterad
Grundläggande matematiska kunskaper

Vi kommer att begära utdrag från belastningsregistret.

Du börjar som anställd hos oss på Montico och för rätt person finns stora möjligheter till en anställning hos Releasy efter det.

Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.


Kontaktperson(er)
Tobias Isacsson
016-153020
tobias.isacsson@montico.se

JobAds/4847 Redo för en karriär inom kundservice?