Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Montico Kompetensutveckling AB
Utbildningskonsult CNC

Inkom

12 feb

Plats

Omfattning

Form

Montico Kompetensutveckling AB

Utbildningskonsult CNC

Kundföretaget
Vill du vara delaktig i arbetet med att säkra fortsatt tillväxt i svensk tillverkningsindustri? För att klara det behöver vi med gemensamma ansträngningar skapa förutsättningar för att fler människor ska välja en framtid inom ett produktionsyrke. Vi på Montico bidrar bland annat med att erbjuda spetsutbildning inom svets- och verkstadsteknik i södra och mellersta Sverige och till vår utbildningsverksamhet i Norrköping söker vi nu en utbildningskonsult inom verkstadsteknik/CNC.

Arbetsbeskrivning
Rollens primära uppgift är att i våra egna lokaler bedriva undervisning inom skärande bearbetning såsom svarvning, fräsning, slipning, CAD/CAM och CNC- teknik. Har du arbetat med ISO- och programmeringsspråket Fanuc tidigare kommer du känna igen dig i arbetsuppgifterna. Arbetet är mycket självständigt och vi söker dig som har relevant utbildning och gedigen yrkeserfarenhet inom området.

Din profil
För att trivas i denna roll är det viktigt att du har vilja och förmåga att dela med dig av din kunskap på ett pedagogiskt sätt. Du har sannolikt redan erfarenhet av att driva utbildningsinsatser för olika målgrupper. Har du dessutom erfarenhet av att utbilda inom just verkstadsteknik/CNC är det självklart meriterande. Din goda förmåga att hantera ISO-och programmeringsspråket Fanuc kommer väl till pass i denna tjänst.
Detsamma gäller om du är godkänd testledare för Skärteknikcentrum.

Som person är du tekniskt intresserad med en utåtriktad profil och du har lätt för att samarbeta med andra. Du är nyfiken och intresserad av att på eget initiativ hålla dig ständigt uppdaterad om utvecklingen inom ditt kompetensområde.

Passar du in på ovanstående profil? I så fall, tveka inte - ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 4 mars, men vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Din ansökan lämnar du via länken i anslutning till denna annons. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Självklart tar vi gärna emot frågor från dig som är intresserad av jobbet, men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Kontaktpersoner i denna rekrytering är:
Nathalie Kemppainen HR- och Rekryteringskonsult Region Östergötland, 0142-65 51 05 Nathalie.kemppainen@montico.se
Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR. Vi erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med knappt 1000 anställda finns vi på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Kontaktperson(er)
Nathalie Kemppainen
0142 - 65 51 05
nathalie.kemppainen@montico.se

JobAds/4660 Utbildningskonsult CNC