Medarbetare till Telia kundtjänst | Montico
Logga in

Här finns vi

Sök
  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Montico
Medarbetare till Telia kundtjänst

Inkom

12 jan

Plats

Borås

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Montico

Medarbetare till Telia kundtjänst

Kundföretaget
Nu söker vi talanger inom kundbemötande och merförsäljning till Telias kundservice!

Arbetet utförs hos vår kund Releasy som har sina lokaler i Pulsen-huset i centrala Borås. Releasy är en kundserviceorganisation med lång erfarenhet som satsar på utveckling och arbetsglädje. Du kommer ingå i ett engagerat och härligt team på omkring 10 personer som tillsammans arbetar resultat- och lösningsorienterat mot samma mål. Montico anställer dig och följer dig hela vägen mot en fast anställning hos vår kund. Vårt mål är rätt person på rätt plats och vi kommer att göra allt för att du ska lyckas.

Arbetsbeskrivning
Som kundserviceagent är du Telias ansikte och röst utåt. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att hantera inkommande kundärenden främst via telefon. Fokus är på att bemöta kunder med lyhördhet och engagemang samt att kunna anpassa ditt bemötande utefter kundens behov samt hitta en passande lösning. Du mäts på bland annat försäljning och kundbemötande och arbetar dagligen mot uppsatta mål tillsammans med ditt team.
För att du ska lyckas i din roll får du en grundutbildning som innehåller kunskap om Telias tjänster och system samt en sälj- och dialogstrategi baserad på beteendevetenskap.
Här du får möjlighet att bidra till utveckling, arbeta med ständiga förbättringar och växa inom företaget.

Tjänsten är på 100% och startar 5 februari. Arbetstiderna är varierande och innefattar även kvällar och helger.

Din profil
Det viktigaste för oss är att du har viljan och engagemanget till att lära dig och utvecklas. Har du tidigare arbetat med kundbemötande eller med telefon som ditt främsta arbetsredskap är det en fördel. Det är naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov. Att vara serviceinriktad är en självklarhet för dig och du brinner för att göra skillnad.
Vi tror att du är målinriktad, effektiv och har en hög arbetsmoral. Flexibilitet är en värdefull egenskap då du kommer att arbeta i en miljö där det händer mycket.
Att du har gymnasiekompetens är ett krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt god datavana.


Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson(er)
Julia Persson
033-4001350
julia.persson@montico.se


Niklas Björklund
0721-417965
niklas.bjorklund@montico.se

JobAds/4598 Medarbetare till Telia kundtjänst