Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
IWS_header_1903x476.jpg
Svetsteknik
Validering

Validering

Behöver du validera din svetsande kompetens? Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar till företag som behöver synliggöra och bekräfta kunskaperna hos sin personal.

Att validera är ett redskap för att identifiera och synliggöra den kompetens som en anställd inhämtat och utvecklat via erfarenhet. I vår helhetslösning kring validering inom svets erbjuder vi verktyg och metoder där vi synliggör och kvalitetssäkrar kompetenser utifrån företaget behov.

Vi erbjuder följande valideringar:

Validering av svetsare - metodspecifik

Metodspecifik validering av svetsare är en validering med bestämda krav på kunskap och färdighet som gäller för en svetsare. Läs mer och anmäl dig här.

Industriteknisk BAS

Industriteknisk BAS är en branschvalidering med gemensamt bestämda krav på kunskap och färdighet som gäller alla i en produktion oavsett yrkesroll. Läs mer och anmäl dig här.

Validering - Automation BAS

Automation BAS är en branschgemensam modell för validering av den automationskompetens som är generell och grundläggande för industrioperatörens dagliga arbete med olika typer av automationsutrustning. Läs mer och anmäl dig här.

Vill du veta mer om validering?

Kontakta oss på tel. 0200-76 70 00 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med validering av svetskompetens.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Förfrågan är inte bindande.