Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Svets_2_header_1903x476.jpg
Svetsteknik
Hyr svetskompetens

Svårt att hitta svetsare? Vi har lösningen

Personer med svetskompetens är en bristvara. Och vi vet hur svårt många företag har att hitta svetsare med just den kompetens man efterfrågar. Genom att arbeta lite annorlunda än andra bemanningsföretag kan vi med hjälp av våra kvalificerade svetstekniker hjälpa ditt företag att få rätt bemanning inom svets.

Så här går det till

1. Noggrann kravspecifikation

Tillsammans med dig som kund går vi igenom exakt vilka krav på kompetens ni har. Redan här kopplar vi in våra kvalificerade svetstekniker som har lång erfarenhet från branschen. Genom en dialog mellan er svetskunniga och vår svetstekniker tas en noggrann kravspecifikation fram som är grunden för att hitta rätt kompentens. Med hjälp av den kan vi vara riktigt spetsiga och attrahera just de personer vi vill komma åt.

2. Sökprocess och urval

Vi söker intressanta kandidater i vårt eget nätverk och publicerar en annons på utvalda rekryteringssajter. Därefter väljer vi ut de mest intressanta kandidaterna.

3. Validering av kandidaterna

För att säkerställa att kandidaterna har rätt kompetens utför vi validering (sitetest). Efter en godkänd validering hos oss får svetsaren ett certifikat som gäller i ett år. Saknar en kandidat någon kompetens kan vi även klä på med den svetskompetens som saknas på våra egna svetscenter.

Vill du veta mer om bemanning?

Montico är ett auktoriserat bemanningsföretag som hyr ut personal över hela landet. Ring oss på tel. 0200-76 70 00 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att hitta rätt personal. 

Läs mer om våra bemanningstjänster här.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Förfrågan är inte bindande.