Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Rekrytering_2_header_1903x476.jpg

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringen bygger på kunskap, erfarenhet och engagemang tillsammans med beprövad metodik. Här kan du ta del av den kvalitetssäkrade rekryteringsprocess vi på Montico följer.

Steg 1 – Kravprofil

Inledningsvis går vi igenom och kartlägger era behov. Här utgår vi bland annat från företagskultur, värderingar och arbetsgruppens sammansättning. Vi kan även göra en befattningsprofilanalys för att identifiera avgörande egenskaper och beteenden hos den person ni söker.

Steg 2 – Marknadsföring av tjänsten 

I steg två utformar vi en annons som publiceras på vår webbplats samt valda rekryteringssajter. Annonsen kan med fördel även riktas målgruppsstyrt via sociala medier för att nå lämpliga kandidater.

Steg 3 – Sökprocess

Därefter arbetar en dedikerad researcher för att söka fram intressanta kandidater via våra nätverk, CV-databaser och LinkedIn.

Steg 4 – Administrering av ansökningar

I steg fyra gör vi ett första urval efter en genomgång av samtliga ansökningar. De mest intressanta kandidaterna intervjuas via telefon och/eller Skype.

Steg 5 – Intervju

Utefter kravprofilen, genomför rekryteringskonsulten djuplodande interjuver med de mest intressanta kandidaterna.

Steg 6 – Kandidatpresentation

Efter intervjuerna presenteras de starkaste kandidaterna för er. Administration, bokning av intervjuer samt uppföljning och summering utförs av Montico.

Steg 7 – Fördjupad bedömning

En slutkandidat väljs ut och djupintervjuas. Personprofilanalys görs i verktyget Thomas International Person Profil Analys (PPA-analys).

Steg 8 – Referenstagning/Analyser

Slutkandidatens referenser kontaktas av rekryteringskonsulten som muntligen återkopplar till er. Eventuell komplettering med andra tester och analyser kan ske om så önskas. Analyserna genomförs av vår certifierade personal. 

Steg 9 – Tillsättning/Uppföljning

Vi utför anställningsmomenten tillsammans med anställande chef. Mellan tre till sex månader efter tillsättningen, följer vi upp utfallet.

 

Har du frågor kring processen eller vill du kanske ha en mer detaljerad beskrivning under ett möte? Vi kontaktar dig gärna och berättar mer. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort. 

Kontakt

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Förfrågan är inte bindande.