Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Rekrytering_2_header_1903x476.jpg

Rekrytering

En lyckad rekrytering kan ha en mycket positiv inverkan på din verksamhet, ditt resultat och hur ditt team presterar. Men att rekrytera nya medarbetare kan vara både tidskrävande och kostsamt om du inte har rätt erfarenhet. Låt Monticos erfarna rekryteringskonsulter hjälpa dig med din nästa rekrytering.

Vi hjälper dig med hela eller delar av processen

Vi är ett rekryteringsföretag med lång erfarenhet av att rekrytera såväl kvalificerade chefer som specialistkompetens och produktionspersonal inom de flesta branscher. 

Hel rekrytering
- Vi gör jobbet

Vill du ha hjälp med hela rekryteringsprocessen tar vi helhetsansvar för allt ifrån kravprofil och urval till personlighetstester och referenstagning. Genom att göra en utförlig kravprofil för den befattning ni ska tillsätta identifierar vi egenskaper som vi vet är framgångsfaktorer för att lyckas i olika roller och miljöer. Vi ger dig även verktyg för att leda och motivera din nya medarbetare att snabbt komma in i sin nya roll. 

Här kan du läsa mer om alla steg i vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess.  

Del av rekrytering
- När du behöver avlastning

Målgruppsstyrd search
Vi tar fram kravprofil, styr annonseringen och hjälper till med search.

Andra urvalet
Vi tar vid efter första urvalet och går vidare med intervju, personlighetstest och referenser. Vi finns sedan med i alla faser fram till anställning.

Second opinion
Vi hjälper dig med det sista urvalet i processen. Här ingår djupintervju, personlighetstest, referenstagning och kandidatpresentation.


Så lyckas vi med rekrytering

  • I vårt rekryteringsteam med specialister får du som kund tillgång till en erfaren rekryteringskonsult, en marknadsspecialist och en searchansvarig.

  • För att nå rätt målgrupp och även passiva kandidater jobbar vi med målgruppstyrd annonsering på sociala medier. Våra verktyg spårar kandidatens digitala beteende och anpassar vår annonsering så den visas för en relevant målgrupp.

  • Vi jobbar aktivt med search för att komma i kontakt med kandidater med en profil som matchar tjänsten. Vi söker i vårt egna nätverk, CV-databaser och LinkedIn.

  • För att sticka ut från mängden och stärka ditt företags varumärke ytterligare ger vi dig möjligheten att spela in en kort film där vi berättar om den lediga tjänsten och ditt företag. Filmen produceras av vår marknadsavdelning och sprids sedan på sociala medier.

Auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Auktorisationen är en garanti för dig som kund att vi som leverantör är seriös och följer lagar och regler. Vi följer Bemanningsföretagens allmänna bestämmelser för rekrytering. Våra processer är kvalitetssäkrade och vi lämnar 100% nöjd kund garanti. 

Vill du veta mer om rekrytering?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med rekrytering. Ring oss på 0200-76 70 00 eller fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Förfrågan är inte bindande.