Yrkeshögskoleutbildning Damir Karas | Montico
Logga in

Här finns vi:

Sök
  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige

En investering för framtiden

Damir Karas behövde en utmaning. Han ville utveckla sina kunskaper inom produktion och ledarrollen. Nu går han sista terminen på utbildningen och tycker att han har fått en bra förståelse för helheten i produktionen.

Varför sökte du till utbildningen?
- För min del personligen så passar det bra att studera nu och jag behövde en utmaning, kände att jag ville utveckla mina kunskaper inom produktion och ledarrollen. Jag upplever att det är brist på produktionsledare. Jag hittade utbildningen på nätet, fick ett OK att ta tjänstledigt och under genomförandet har jag fått positivt gensvar från min arbetsgivare. Jag har nytta av mina kunskaper på min arbetsplats.           

Vilket är ditt mål med utbildningen?
- Målet är att jag ska kunna spetsa mina kunskaper, få en djupare förståelse för och se helheten i produktionen. Generellt kräver arbetsgivare idag utbildning både vid rekrytering av nya tjänster internt och externt.

Du läser fjärde och sista terminen. Hur fungerar det att förena arbete med studier?
- Det fungerar bra! Det är viktigt att vara mentalt förberedd på studier och beredd att prioritera bort annat. Jag har blivit bättre på att planera min tid och det ingår ju även i yrkesrollen. Tiden ser jag det som en investering för framtiden.

Min drivkraft och motivation har blivit allt starkare ju längre utbildningen har pågått. Den har öppnat upp en helhetssyn och nya kunskaper om produktion.

Jag är övertygad om att det är detta jag vill göra. De första stegen i den riktningen är tagna och utbildningen har varit en förutsättning.

Intresserad av den här utbildningen?

Här kan du läsa mer om vår produktionsledarutbildning.