Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Outplacement_1903x476.jpg

Nytt jobb-program – outplacement med mervärde

Det händer då och då att en person hamnar på fel arbetsplats. Att det som såg så bra ut på pappret inte fungerar i verkligheten, varken för medarbetaren eller organisationen. Istället för att sopa problemen under mattan, trampa vatten och hoppas på det bästa kan du ta hjälp av oss som är experter på omställning och outplacement.

Så här går det till

Vi på Montico tänker friare och lite längre än de flesta och Nytt jobb-programmet är outplacement med mervärde. För att få ett tydligt och värdigt avslut på er nuvarande relation anställs medarbetaren av oss och coachas för att hitta ett jobb där hans eller hennes kompetens uppskattas och behövs.

Processen börjar på arbetsplatsen och vi stödjer även chefen från start och hela vägen fram till att anställningen avslutas och påbörjas hos oss. Nytt jobb-programmet ger ett gott avslut på en jobbig tid för individen. Organisationen vinner på att visa nuvarande och framtida medarbetar att man bryr sig.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa din organisation med omställningsarbete. Ring oss på 0200-76 70 00 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Förfrågan är inte bindande.